Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.80 secunde)
Aglomeratia de pe Valea Prahovei le-a intins nervii unor soferi care s-au luat la bataie din cauza ca unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Momente inedite surprinse pe Valea Oltului! ... De la inceputul verii, din cauza lucrarilor de pe drumul national dintre Sibiu si Valcea se formeaza blocaje care se intind pe zeci de kilometri, iar timpii de asteptare sunt foarte mari.
Sezonul estival este pe sfarsite, cu bune si cu rele. ... Pana la anul, chiar si cei mai carcotasi dintre noi vor astepta cu sufletul la gura zile calduroase in care sa stea pe nisipul fierbinte, la plaja, ori sa faca o baie in mare.
Nu stiu cum se face ca cei mai multi nepriceputi din lume se gasesc la noi pe functii de decizie.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn. Potrivit autoritatilor, pasagerii care circula pe aceasta ruta sunt transbordati cu microbuze, pana la remedierea problemelor.
Are 3 autocare, iar din informatiile pe care le am, cel implicat in accident este un NEOPLAN din 2008, deci destul de nou. ... Traseul din Muntenegru este dificil, ceva de genul "Valea Oltului", dar mai ingust, iar circulatia in Muntenegru este destul de haotica.
Solutia gasita de autoritati pentru cozile kilometrice de pe DN1, pe Valea Prahovei | Pe unde vor circula soferii.
Barbatul a fost oprit de politistii valceni, pentru un control de rutina pe Valea Oltului. Oamenii legii i-au pus etilotestul si au obtinut o valoare de 1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si 3,83 g/l alcool pur in sange.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Printre cei care se lauda, liberalii ii enumara pe primarii PSD si pe vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Bihor Stefan Seremi, care sustin ca au introdus apa, gaz si canalizare in judet.
Marius NITU publica in Gandul articolul "Cum il ajuta Ceausescu pe Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Gandul publica un articol al Lilianei Ruse (foto), intitulat "Pontamima si butaforie", pe care il puteti citi in continuare.
Se incearca diversiunea ca presedintele si primul-ministru ar fi fost indusi in eroare si nu ar fi cunoscut ca proiectul legii sanatatii este expresia intereselor autohtone si straine care au si pus ochii pe spatiile imobiliare ale spitalelor si elaborat statutele viitoarelor fundatii care se vor infrupta din infrastructura retelei de sanatate pe care Traian Basescu le-a promis-o.
Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro. ... Sau pe Monica Macovei trudind prin arhivele tribunalelor, printre sobolani, plina de praf, stand si 16 ore pe zi la munca.
traian basescu lasa in urma o economie facuta zob, in care partea productiva si profitabila nu mai apartine romanilor, somaj in crestere, milioane de romani fugiti in afara din fata saraciei, saracie pe care a persiflat-o, de la inaltimea averii sale de milioane de euro, avere facuta prin fraude, coruptie, furt, spalare de bani.
Pe turnanta vine, insa, dl. ... Decizia politica este cea care tine in loc modificarea legislatiei pe justitie!
Desi conduc la o crestere rapida a puilor, fainurile de acest tip, care se obtin din cadavrul ars al animalului, dauneaza grav sanatatii omului.
google-analytics.com